HTELI DA SE DOGREJU NA PLIN, PA SE UGUŠILI: Otac pronašao mrtve sina i snaju - detalji jezive tragedije u Nišu (FOTO/VIDEO)

J. Ć.

01. 12. 2023. u 13:35

SUPRUŽNICI Brankica (38) i Igor Nešić (41) pronađeni su mrtvi, nakon što su se ugušili plinom, u niškom naselju Branko Bjegović.

ХТЕЛИ ДА СЕ ДОГРЕЈУ НА ПЛИН, ПА СЕ УГУШИЛИ: Отац пронашао мртве сина и снају - детаљи језиве трагедије у Нишу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ć.

Mrtve ih je pronašao Igorov otac Miroslav.

- Kad sam ujutru ušao kod njih u sobu, video sam da Igoru visi ruka pored kreveta! Noga isto tako pored kreveta. Dozivao sam ga - Igore, Igore - nije reagovao. Supruga je ležala pored njega, priđem, pipnem ga po licu, on hladan, pokušao sam veštačko disanje, ali nije reagovao. Lekari su mogli, nažalost, samo da ustanove smrt. I ona i on bili su mrtvi - priča nesrećni čovek.

Foto: J. Ć.

Igor se oženio pre tri godine, tek se kućio sa suprugom.

Miroslav je objasnio kako je došlo do tragedije, u kojoj su stradali njegovi sin i snaja.

- To je bilo od plinske boce. Uključili šporet da se ugreju, tako da dok je to trajalo i gorelo, soba je bila zatvorena i sve je bilo zatvoreno. Posle toga su se od gasa otrovali preko noći. Brat mu je bio u drugoj sobi, ali ništa nije osetio. Nisam osetio ni ja. Čak ni ujutro kad sam ušao u njihovu sobu - kaže Igorov otac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti