JEZIVI PRIZORI NA MESTU NESREĆE U BOGATIĆU: Automobil smrskan do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2023. u 14:30

DEVOJKA D. P. vozila je bez dozvole "BMW" a na mestu suvozača je bio njen otac, kada su sinoć sleteli sa puta u Bogatiću i zakucali se u drvo. Čovek je stradao na licu mesta, a jezive fotografije vozila svedoče koliko je udar bio silovit.

ЈЕЗИВИ ПРИЗОРИ НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ У БОГАТИЋУ: Аутомобил смрскан до непрепознатљивости (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Porkenimo Mačvu

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2:30 časova dogodila u Bogatiću poginuo je R. P. (48) iz Badovinaca. Otac i ćerka su se vraćali sa svadbe.

Kako se vidi na fotografijama i video snimcima sa lica mesta, automobil je u potpunosti zgužvan.

Prema šteti na vozilu jasno je da je udarac u drvo bio koban.

Nesrećni čovek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova ćerka D. P. (18).

Sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je devojku transportovala do bolnice, a lekari se bore da joj spasu život. Ona je zbog težine povreda prebačena u Beograd.

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: PALI PRVI POLjUPCI: Zoran Marjanović izašao iz pritvora, dočekala ga devojka Zorica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!