DEČAK (11) OSTAO BEZ NOGE Detalji stravične nesreće u Zaječaru: Presretači raščišćavali put da hitno dečaka odvezu u bolnicu u Beogradu

Novosti online

06. 09. 2023. u 10:36

GORAN M. (38) uhapšen je zbog sumnje da je "golfom" udario moped na kojem su bila dva dečaka i teško ih povredio. Policija je po dolasku na mesto stravične nesreće zatekla uznemirujuću scenu - jedan dečak je ostao bez noge.

ДЕЧАК (11) ОСТАО БЕЗ НОГЕ Детаљи стравичне несреће у Зајечару: Пресретачи рашчишћавали пут да хитно дечака одвезу у болницу у Београду

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Sinoć oko 20.20 sati na putu Glogovica‒Dubočane, na području Zaječara, automobil je udario motocikl na kom su bila dva dečaka P. U. i M. D. koji su 2011. godište.

Na licu mesta zatečeni su povređeni dečaci, kao i deo noge M. D., koji je odvezen sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar zaječarske bolnice.

Uprava saobraćajne policije je organizovala presretače i patrole da raščiste put do Beograda, kako bi teško povređen dečak u pratnji lekarske ekipe što pre stigao do bolnice.

Drugi dečak je zbrinut u Kliničkom centru Niš. Konstatovane su mu teške povrede - prelom obe podlaktice.

Ustanovljeno je da je Goran M. (38), vozeći "golf 2", udario u motocikl na kom su bili dečaci. On je uhapšen i zadržan, u organizmu je imao 1,94 promila alkohola.

(Blic)

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)