MUŠKARAC star 30 godina teže je povređen na Pančevačkom mostu u petak uveče nešto posle 22 časa, kada je oboren dok je vozio trotinet u smeru ka Borči, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Komentari (5)

Dragan

15.07.2023. 07:52

Ovaj most ne spaja Beograd i Pančevo. Ipred mosta preko Tamiša stoji tabla Pančevo. Inače Pančevo je na levoj obali reke Tamiš. Dakle na slici je Borčanski most.

Dragan

15.07.2023. 08:06

Više od 100 godina ase autoindustrija razvija, sigurnost se dovodi na najviši nivo i onda papci na štangli zvanoj trotinet bez zaštitne opreme hoće da se voze putevima... Moronizacija društva. Trotinet nije vozilo namenjeno putevima!!!

Miki

15.07.2023. 08:48

A šta je bilo sa onim zakonom koji zabranjuje kretanje trotineta po kolovozu? Vozači električnih trotineta su obično veoma bezobrazni i nedisciplinovani. Jednom prilikom sam zamalo i ja oborio trotinetistu autom, prolazeći na zeleno svetlo, a on prolazeći na crveno poprečno, velikom brzinom, iz meni nepreglednog pravca.

Djordje

15.07.2023. 09:05

Dokle bre divljanje s trotinetoma i biciklima elektricnim biciklima?! Po gradu prave haos nikakvi prpiisi ne vaze za njih iako jurcaju i po putevima i po trotoarima jednosmetnim ulicama parkovima i gotovo svuda! Ne postoje za njih semafori jedan smer gotovo sve saobracajne propise krse iako se krecu po putevima gde je gust saobracaj?! Za njih ne postoje propisi narocito raznosacima hrane koji jure pored prolaznika trotoarom punom brzinom! Pitanje je dana kad ce neko dete stradati ili neka starija osoba?! Vi samo pisete o dogadjajima kao sada a ne setite se da pitate policiju kako je moguce da se krecu u saobracaju a da propisi za njih ne postoje?! Zasto semafor postuju svi osim njih??????!!!