DAO OTKAZ I VRATIO SE NA OČEVO IMANJE: Detalji tragedije kod Rekovca, Dejan nastradao kada se prevrnuo traktor

Z. GLIGORIJEVIĆ

21. 10. 2022. u 20:23

DEJAN J. (42) iz Nadrlja kod Rekovca smrtno je stradao danas popodne, kada se prevrnuo traktor kojim je pošao u šumu i zadao mu povrede opasne po život.

ДАО ОТКАЗ И ВРАТИО СЕ НА ОЧЕВО ИМАЊЕ:  Детаљи трагедије код Рековца, Дејан настрадао када се преврнуо трактор

Foto: Privatna arhiva

Kako saznaju "Novosti", bio je u planini, iznad sela, hteo je s puta da poravna jedno uzvišenje. Koristio je čekrk da bi to uradio. Nažalost traktor je počeo da se naginje i nesrećni čovek upao je u  jarugu, a traktor ga poklopio.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, ali mladić je već bio mrtav.

-Sada je suvišno da se kaže bilo šta. Dejan je bio mladić za primer. Kratko je radio u jednoj firmi u Kragujevcu, putovao je iz rodnog sela na posa, ali je dao otkaz i vratio se na imanje pokojnog oca Mise. Obrađivao je dosta zemlje i bio je među najmlađim poljoprivrednicima u selu. Stvarno žalosno. Ne mogu da verujem da ga više nema, jer sam ga jutro video živog i veselog – kaže meštanin Nadrlja.

U selu kažu da se Dejan nije ženio i da za njega imaju samo reči hvale. Nesrećni mladić ima tri brata i tri sestre, koji žive i rade u Kragujevcu.

Podsetimo, Dejan J. (42) preminuo je danas kada mu se prevrnuo traktor u selu Nadrlje u opštini Rekovac. Nesreća se dogodila oko 17 časova, kada je otišao traktorom u šumu.

On je zadobio povrede od kojih je na licu mesta preminuo.

BONUS VIDEO - "JOŠ SE TRESEM, SVUDA U ZGRADI JE KRV": Stanari zgrade u Nišu uznemireni nakon ranjavanja policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković