NE DAM BRAĆU: Ognjen (21), sin nastradalog Saše Kostadinovića odlučan - Učiniću sve da dobijem starateljstvo (FOTO)

J. D. LjUTIĆ

20. 10. 2022. u 20:34

DAN posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Saša Kostadinović, master agronomije i samohrani otac tri sina, meštani Batočine, kao i porodica, i dalje su u šoku i neverici.

НЕ ДАМ БРАЋУ: Огњен (21), син настрадалог Саше Костадиновића одлучан - Учинићу све да добијем старатељство (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

U dvorištu kuće u Kralja Petra Prvog sede Vidosava, Sašina majka i tast i tašta Aleksandar i Dragana Petrović i oplakuju tragično nastradalog Sašu. Primaju saučešća.

Sa njima i Sašini sinovi - najstariji Ognjen (21), zatim Ilija (15) i Novak (11), vidno tužni i nesrećni, ipak iako deca, smogli su snage da svakom ko je ušao u dvorište da izjavi saučešće, priđu, uljudno se jave i pruže ruku.

Ognjen je, kako saznajemo, na trećoj godini mašinstva u Kragujevcu i dobar je strudent. Ilija je prvi razred Tehničke škole, takođe u Kragujevcu, dok je najmlađi Novak još u osnovnoj školi.

- Deci je mnogo teško, ali dečaci su, pa kriju emocije i suze. No, kad je ceo Novakov razred došao da izrazi saučešće, dete više nije izdržalo. Svi su plakali. Ma, srce da vam prepukne - kaže tašta stradalog Saše.

Najstariji i naizgled najhrabriji Ognjen, grli baku Draganu, teši je i briše joj suze. A nama poručuje:

Foto: Z. Jovanović

Saša sa sinovima

- Najvažnije mi je da završim fakultet, zaposlim se. I naravno, učiniću sve da dobijem starateljstvo nad svojom maloletnom braćom i izvedem ih na pravi put. Nastaviću tamo gde je, posle mamine smrti, tata nastavio i zato - braću ne dam nikome!

Tokom dana i do kasno u noć, neprestano pristižu rodbina, komšije, prijatelji, Sašine kolege, koji o njemu imaju samo reči hvale i koji su i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

BONUS VIDEO - TRI DEČAKA OSTALA BEZ RODITELjA: U Batočini, ispred kuće, nastradao samohrani otac Saša Kostadinović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AUTOM PROBIO ZID, DELOVI RASUTI NA SVE STRANE: Haos na Altini, jezivi prizori sa mesta nesreće (FOTO)