ZAPALIO SE AUTO NA ZRENJANINCU, MLADIĆ TEŠKO POVREĐEN: Hitno prebačen na reanimaciju u Urgentni centar

Tanjug

01. 10. 2022. u 07:33

NA ZRENJANINSKOM putu noćas se zapalio automobil, a jedan 19-godišnji mladić je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

ЗАПАЛИО СЕ АУТО НА ЗРЕЊАНИНЦУ, МЛАДИЋ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН: Хитно пребачен на реанимацију у Ургентни центар

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Automobil se zapalio na Zrenjaninskom putu kod Elektrodistribucije u 03:40 časova. Mladić je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

U još tri saobraćajne nesreće tokom noći, ukupno pet osoba je lakše povređeno i njima je pomoć ukazana na licu mesta ili su vozeni u Urgentni centar.

Dežurne ekipe Hitne pomoći ukupno su noćas imale 112 intervencija, od čega 15 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika.

Javljali su se još hronični pacijenti, među njima u većem broju astmatičari i srčani bolesnici.

Obavljeno je i šest interkliničkih transporta do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: Junak spasao Skoplje od novih žrtava - Ko je bio Maksim koji je prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu