TRAGEDIJA DAN PRED ROĐENDAN: Lekari se bore za život devojčice (4) koja se istrgla majci i podletela pod automobil (VIDEO)

E. H.

02. 08. 2022. u 07:13

DEVOJČICA (4) iz Tutina teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ovom gradu u Pešterskoj ulici, u nedelju oko 16 sati.

ТРАГЕДИЈА ДАН ПРЕД РОЂЕНДАН: Лекари се боре за живот девојчице (4) која се истргла мајци и подлетела под аутомобил (ВИДЕО)

Trenutak kada devojčica izleće na ulicu, Foto Printskrin

Prema nezvaničnim informacijama, ona je nakon prelaska ulice, pustila majčinu ruku i vratila se na kolovoz, gde je podletela pod točkove automobila koji je u tom trenutku naišao.

Devojčica kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, juče bio rođendan, hitno je prebačena u Zdravstveni centar Kragujevac u teškom stanju, sa povredama grudnog koša i glave, opasnim po život. Odatle je, zbog ozbiljnosti povreda, transportovana u Beograd u Dečju bolnicu u Tiršovoj, gde se lekari bore za njen život.

Foto Printskrin

Prema rečima očevidaca, devojčica je sa majkom krenula u mesaru, međutim, u trenutku kad su ulazile u lokal, odjednom je pustila majčinu ruku, krenula unazad, istrčala na ulicu i pala pravo pod točkove automobila koji je u tom momentu prolazio.

- Vozač nije išao brzo, mislim da se kretao propisanom brzinom - navodi jedan od očevidaca.

- Međutim, nikako nije mogao da je izbegne. Nekoliko metara je vukao.

U razjašnjenju čitavog ovog događaja veliku ulogu imaće snimci sa sigurnosnih kamera, kojih u ovom delu grada ima nekoliko. Na jednom od njih se vidi trenutak kada majka istrčava iz radnje i kreće prema detetu, koje je ostalo da leži na ulici, dolazi do nje i uzima je u naručje. Vozač pod čija kola je podletela je stao. Kako je kazao jedan Tutinac, reč je o starijem sugrađaninu, koji od parkiranih vozila nije ni mogao da vidi kad je devojčica izletela na ulicu. 

VOZAČ ZADRŽAN U POLICIJI

VOZAČ, pod čiji automobil je podletela četvorogodišnjakinja odmah je nakon nesreće priveden i po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. U tom roku biće priveden na saslušanje u tužilaštvo. Zasada nema informacija da li je bio pod dejstvom alkohola, kao i kojom brzinom je vozio. Sve ovo utvrdiće se veštačenjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!