U NOVOM SADU PUCANO IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Ispred škole ranjena devojčica (16)

Novosti onlajn

02. 04. 2022. u 12:32

NOVOSADSKA policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je Novosađanina M.K. (37) zbog sumnje da je juče pucao iz vazdušne puške i lakše ranio šesnaestogodišnju devojčicu.

У НОВОМ САДУ ПУЦАНО ИЗ ВАЗДУШНЕ ПУШКЕ: Испред школе рањена девојчица (16)

foto: I.Mitić

Pretresom njegovog stana policija je pronašla vazdušnu pušku i odgovarajuću municiju. M.K. je 2. aprila priveden Osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. Odmah posle saslušanja M. K. je pušten na slobodu, uz ukidanje mere zadržavanja.

- M. K. nije nikoga niti ranio, niti je pucao iz vazdušne puške - saopštio je branilac, advokat Milan Unković. - Jedino je tačno da poseduje vazdušnu pušku koju je nabavio pre četiri godine i koju je uredno prijavio nadležnoj policijskoj stanici. Vazdušnom pšuškom koju legalno poseduje M. K. nije izvršeno bilo koje kažnjivo delo. 

Podsetimo, incident se dogodio juče oko 19 časova ispred Saobraćajne škole u Šumadijskoj ulici u Novom Sadu kada je šesnaestogodišnjakinja prijavila da ju je neko ranio u levu šaku.

Tu informaciju je za medije potvrdio portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj koji je rekao da je lekarska ekipa intervenisala oko 18.52 na poziv policije te da je nakon zbrinjavanja na licu mesta devojčicu prevezla na odeljenje dečije hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

BONUS VIDEO - "NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO!" Rudari predosetili tragediju?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon