AUTO SE PREVRTAO, CEO BIO U PLAMENU: Pogledajte stravičan snimak saobraćajne nezgode kod Kruševca (FOTO, VIDEO)

S. B.

30. 06. 2022. u 14:50

DRAMATIČAN snimak stravične saobraćajne nezgode koja se dogodila preksinoć oko 23.45, u selu Pepeljevac kod Kruševca, osvanuo je na društvenim mrežama.

АУТО СЕ ПРЕВРТАО, ЦЕО БИО У ПЛАМЕНУ: Погледајте стравичан снимак саобраћајне незгоде код Крушевца  (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Tri mlađa lica povređena su u ovoj nesreći, kako su „Novosti” objavile. Na snimku sigurnosnih kamera nazire se put sve do trenutka kada na njega „doleće” vozilo koje gori i prevrće se više puta.

Sreća u nesreći je bila da je nezgodu na vreme primetio bračni par Petrović, čije snimke uz dozvolu autora i objavljujemo. Kako saznaju „Novosti”, Zoran i Vanja Petrović su zajedno sa komšijom Danijelom Stamenkovićem odmah izleteli na put da pomažu povređenima. Reagovali su nesebično, ali i krajnje prisebno.

- Uspeli smo da prekinemo kablove, obezbedili smo motor, kako se dalje ne bi širio požar, a komšija je uzeo crevo i počeo da gasi vatru - svedoči za „Novosti” Zoran Petrović.

FOTO: Privatna arhiva

- Bili smo svesni da povređene ne smemo drastično da pomeramo, tako da smo samo jednog mladića koji je bio pored vozila sklonili od vatre, zaštitili, a kod vozača smo reagovali tako što smo sprečili da se eventualno uguši u krvi.

Do nesreće je došlo usled sletanja putničkog motornog vozila sa puta. Povređeni su sanitetima hitne pomoći transportovani u Opštu bolnicu Kruševac i njihovo zdravstveno stanje se prati. Istražuju se okolnosti pod kojima je došlo do ove nezgode. Na licu mesta intervenisali su i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

FOTO: Privatna arhiva

- Nijednog trenutka se nismo dvoumili da li da pomognemo, mislim da bismo za svakoga to uradili - govori Petrović.

- Nismo razmišljali da je nesreća snimljena kamerama.Tek sutradan kada smo pregledeli, videli smo da je sve zabeleženo.

Putničko vozilo pretrpelo je drastična oštećena. Kao što se može videti na fotografijama, potpuno je uništen branik, ulubljena je leva strana vozila, na sedištima je ostala velika količina krvi. Prema poslednjem izveštaju Saveta za bezbednost saobraćaja, broj nezgoda u 2021. godini uvećao se na teritoriji Kruševca za oko 18 posto u odnosu na prethodnu godinu. Od 391 nezgode koja je zabeležena u gradu i okolini, sedam je bilo sa smrtnim ishodom. Život je izgubilo osam, a povrede zadobilo 356 lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju