(UZNEMIRUJUĆE) DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD ALEKSINCA: Vozač bez znaka života, suvozač ispao iz kola, devojka u nesvesnom stanju (VIDEO)

Novosti online

24. 06. 2022. u 20:00

JEDNA osoba je poginula, a deset povređeno u teškoj saobraćanoj nesreći ikoja se, oko 17 časova, dogodila u mestu Subotinac kod Aleksinca, na putu Aleksinac – Sokobanja.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ДЕТАЉИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ КОД АЛЕКСИНЦА: Возач без знака живота, сувозач испао из кола, девојка у несвесном стању (ВИДЕО)

Foto: Instagram/192_rs

Kako saznaju „Novosti“, došlo je do sudara teretnog motornog vozila, odnosno kombija „mercedes“, koje je prevozilo radnike i putničkog automobila. Od jačine sudara kombi je skoro smrskan, a automobil se prevrnuo i završio na krovu.

Na mesto nesreće odmah su upućeni vatrogasci i nekoliko vozila Hitne pomoći. Kako saznaju "Novosti", petoro povređenih prevezeno je u UKC Niš, a petoro u aleksinačku bolnicu.

Prema izjavama očevidaca na društvenim mrežama, na izlazu iz Soko Banje vozač kamiona je krenuo u preticanje i velikom brzinom protutnjao.Kada su posle nekih 10-15 minuta vožnje ušli u selo Subotinac videli su stravičnu sliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Nas četvorica smo odmah izašli iz auta. Zatekli smo suvozača na nekih pet metara od auta koji je bio na krovu. Dečko je bio u svesnom stanju i imao je vidne prelome ruku i nogu, verovatno je nesrećnik ispao iz auta, jer su vrata suvozača bila otvorena. Vozač je bio priklješten i nije davao znake života. Na zadnjem sedištu je bila devojka ne starija od 25-26 godina. Bila je bez svesti, sa vidnim povredama glave. Odmah smo pozvali policiju. U međuvremenu je naišlo još nekoliko ljudi, pa smo iz slupanog auta izvukli devojku koja se osvestila. U kamionu je ostao čovek sa polomljenim nogama, a u kamionu je bilo njih 6-7 - napisao je očevidac nesreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uviđaj je u toku. Saobraćaj je i dalje obustavljen u oba smera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna