KAMION IŠAO U RIKVERC I USMRTIO RADNIKA: Nesreća na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika, čovek preminuo od zadobijenih povreda

Novosti online

24. 06. 2022. u 17:03

MUŠKARAC star 59 godina preminuo je od povreda zadobijenih kada ga je na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika udario kamion, kažu iz niške policije.

КАМИОН ИШАО У РИКВЕРЦ И УСМРТИО РАДНИКА: Несрећа на ауто-путу код Алексиначких рудника, човек преминуо од задобијених повреда

Foto: pixabay

Nezvanično, obojica su učestvovala u izvođenju radova na tom delu puta. Vozač kamiona je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Nesreća se desila u četvrtak, a za volanom kamiona, koji se kretao u rikverc, bio je 43-godišnji M. J. iz Niša. Uhapšen je jer se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Sumnja se da je on juče upravljajući kamionom na auto-putu Niš - Beograd u visini Aleksinačkih rudnika, na delu na kom se izvode radovi, kretajući se unazad, udario zadnjim delom kamiona 59-godišnjeg muškarca - navode iz Policijske uprave.

Od zadobijenih povreda radnik je preminuo u Opštoj bolnici u Aleksincu. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden aleksinačkom Osnovnom javnom tužilaštvu.

(Južne vesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!