TELO NASTRADALOG VOZAČA POSLATO NA OBDUKCIJU: Istraga teškog udesa kod Kruševca, u direktnom sudaru troje povređenih

S.BABOVIĆ

24. 05. 2022. u 11:47

TELO Miodraga R. (56) iz Kruševca, koji je jutros oko 6.30 nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Gornjem Stepošu kod Kruševca, biće poslato na obdukciju.

ТЕЛО НАСТРАДАЛОГ ВОЗАЧА ПОСЛАТО НА ОБДУКЦИЈУ: Истрага тешког удеса код Крушевца, у директном судару троје повређених

Foto: S. Babović

Kako saznaju „Novosti”, Miodrag R. bio je za volanom putničkog vozila „dačija sandero”, koje se kretalo na državnom putu Kruševac-Ravni ka Kruševcu, dok je iz suprotnog pravca, kako su „Novosti” već objavile, nailazio „golf” kruševačkih registracionih oznaka.

- Za volanom „golfa” bio je vozač D. T. (62), koji je u trenutku nesreće bio sam i kretao se ka mestu Ravni, kada je u jednom trenutku prešao u suprotnu kolovoznu traku - navodi izvor „Novosti”. - Tako je praktično došlo do čeonog kontakta sa putničkim vozilom „dačija sandero”, čiji je vozač Miodrag R. nastradao na licu mesta. U tom vozilu bili su i putnica G. G. (42) i putnik M. S. (40), oboje iz okoline Prokuplja, koji su u nesreći zadobili povrede.

U udesu je povređen i vozač D. T., ali je, prema nezvaničnim informacijama iz kruševačke bolnice, van životne opasnosti.

- Saniteti su brzo stigli na lice mesta, ali za vozača „dačije” nije bilo pomoći, lekari su mogli samo da konstatuju smrt - navodi izvor „Novosti”. - Očekuju se i rezultati alko-testiranja.

Uviđaj na licu mesta obavili su predstavnici Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, a saobraćaj je još oko dva sata nakon nesreće bio u prekidu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili