ALEKSANDRA RAZNELA EKSPLOZIJA: U dragačevskom selu Belica mladić (17) nastradao dok je zavarivao u blizini kuće

V. I.

25. 11. 2021. u 20:20

DRAGAČEVSKO selo Belica odavno nije zadesila tragedija kakva je zabeležena proteklog vikenda, kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, poginuo sedamnaestogodišnji Aleksandar D.

АЛЕКСАНДРА РАЗНЕЛА ЕКСПЛОЗИЈА: У драгачевском селу Белица младић (17) настрадао док је заваривао у близини куће

Foto Ilustracija

Nesreća se, kako smo saznali, dogodila dok je mladić u pomoćnom objektu u porodičnom domaćinstvu zavarivao, pa se pretpostavlja da je do eksplozije došlo od boce za varenje. Meštani pričaju da je do tragedije možda došlo jer je mladić zavarivao u blizini neeksplodiranog ubojitog sredstva - bombe ili čak zaostalog topovskog đuleta, slučajno pronađenog u ataru sela, pa da je od visoke temperature naprava eksplodirala i mladića bukvalno raznela.

Odmah nakon praska, pozvane su policija i Hitna pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt mladića.

Aleksandrovo beživotno telo dopremljeno je u Dom zdravlja. Bio je to jeziv prizor. Eksplozija mu je raznela deo glave, prelomila obe noge i ruku, a po celom telu su bile ubodne rane od gelera - saznajemo od izvora bliskog istrazi. Tužilac je, prema nezvaničnim informacijama, naložio obdukciju tela.

Porodica pokojnog mladića ima još dvoje dece, a oboje boluju od dijabetesa. Otac im je teški bolesnik, i na dijalizi je. Komšije pričaju da ne znaju kako će ožalošćeni ukućani preboleti mladića, koji je bio uzoran i divan komšija, rođak i prijatelj.

Zvanične informacije o tačnom uzroku tragedije u dragačevskom selu još nisu poznate, niti su nadležni bilo šta saopštavali o ovoj nesreći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni