VOZIO MOTOR SA DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI: Strašan bilans prekršaja za vikend u Novom Sadu

Lj. P.

18. 10. 2021. u 15:19

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je minulog vikenda na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 813 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ВОЗИО МОТОР СА ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ: Страшан биланс прекршаја за викенд у Новом Саду

Foto: D. N.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 70 vozača i 15 vozila, a zadržano je 13 vozača, od kojih 11 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dva zbog ponavljanja prekršaja.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan Novosađanin tereti se i za nasilničku vožnju, jer je, u Petrovaradinu, vozio motocikl sa više od dva promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U periodu od 15. do 17. oktobra, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 32 saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba teško, a 13 je lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 17 saobraćajnih nesreća, u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: AUTO ULETEO U DEČJI PARK: Povređeno dete u Mirijevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju