STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD MOJSINJA: "Crna tačka" na Ibarskoj magistrali odnela još života (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2021. u 01:03 >> 01:55

TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se večeras kod Mojsinja na putu između Mrčajevaca i Čačka. Do sada je na ovom mestu stradalo više od 100 ljudi.

СТРАВИЧНА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД МОЈСИЊА: Црна тачка на Ибарској магистрали однела још живота (ВИДЕО)

Foto printskrin Jutjub

Prema nazvaničnim informacija u sudaru dva vozila na ovom delu Ibarske magistrale ima stradalih.

Saobraćaj se odvija otežano jednom trakom.

Prema prvim informacijama u sudaru su učestvovala dva vozila. na teren su izašla i kola Hitne pomoći, vatrogasci i saobraćajna policija.

U toku je uviđaj.

Mojsinje predstavlja jednu od "crnih tačaka" na srpskim putevima. Prema rečima meštana ovog sela 100 ljudi je izgubilo život u saobraćajnim nesrećama. Čak 20 žitelja ovog mesta poginulo je na ovoj deonici Ibarske magistra i to kao - pešaci!

Ove godine dogodila su i dva udesa u istom danu ali srećom niko nije stradao u njima.

Jedan od tragičnijih događaja dogodio se u 2019. godini. Tada su poginuli majka i sin kada se u njihovo vozilo "zakucao" autobus koji preticao kombi.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)