JEZIV SNIMAK SAOBRAĆAJNE NESREĆE U NOVOM PAZARU: Ženu pokosio automobil na pešačkom prelazu (VIDEO)

N. Kočović

04. 08. 2021. u 20:56

NOVOPAZARKA I.H. (59) teško je povređena kada ju je danas, oko 17 časova, u naselju Selakovac “pokosio” automobil na pešačkom prelazu.

ЈЕЗИВ СНИМАК САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Жену покосио аутомобил на пешачком прелазу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na snimku sa video nadzora vidi se kako nesrećna žena kreće da prelazi Dubrovačku ulicu kada na nju naleće automobil, podiže je na haubu, a potom nakon kočenja, odbacuje par metara dalje.

Povređena žena ubrzo se podigla sa asfalta, ali su joj kasnije u novopazarskoj Opštoj bolnici konstatovani prelom leve potkolenice, kontuzija desnog kuka i oguljotine na telu.

Nakon ukazane pomoći, ona se oseća dobro.

U Policijskoj upravi Novog Pazara kazali su nam da je vozač E.H. (19) saslušan, nakon čega je protiv njega podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja u redovnom postupku.

Novopazarsko naselje Selakovac poznato je po čestim saobraćajnim nezgodama, zbog čega je lokalna samouprava odlučila da nabavi i postavi kamere koje će snimati odvijanje saobraćaja.

U toku je izrada studije koja će pokazati na tačno kojoj lokaciji će biti postavljen video nadzor.

Kamere će imati mogućnost da snimaju tablice i registruju saobraćajne prekršaje, a sve podatke će prosleđivati policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili