UHAPŠEN KAMIONDŽIJA KOJI JE USMRTIO BICIKLISTU KOD VRŠCA: Pobegao sa mesta nesreće, policija ga našla u Beogradu

J. J. BALjAK

04. 08. 2021. u 14:58

U ZAJEDNIČKOJ akciji beogradske i vršačke policije, uhapšen je vozač kamiona M. M. (45) iz Beograda, za kog se sumnja da je juče usmrtio biciklistu Stevana N. (34) iz vršačkog sela Pavliš, a potom pobegao sa mesta nesreće.

УХАПШЕН КАМИОНЏИЈА КОЈИ ЈЕ УСМРТИО БИЦИКЛИСТУ КОД ВРШЦА: Побегао са места несреће, полиција га нашла у Београду

Foto: V. Mitrić

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi, njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden javnom tužiocu.

Ova tragedija dogodila se u utorak ujutru, na putu između naselja Uljma i Nikolinci. Biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Policija je ubrzo nakon toga identifikovala i pronašla vozača kamiona, koji se krio u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!