JEZIV ZLOČIN KOD BELE PALANKE: Tukli ženu dok im nije rekla gde krije novac, njenog brata nasmrt prebili

Novosti online

15. 05. 2021. u 11:49

DVE osobe upale su juče u kuću R. J. (66) u Moklištu kod Bele Palanke, pretukli je i od nje zahtevali da im kaže gde čuva novac. Nesrećna žena im je na kraju rekla gde se nalazi novac, a razbojnici su ukrali 300.000 dinara i za sada neutvrđenu količinu stranog novca.

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН КОД БЕЛЕ ПАЛАНКЕ: Тукли жену док им није рекла где крије новац, њеног брата насмрт пребили

Foto: Depositphotos

Dve nepoznate osobe došle su do kuće R. J, a kada im je otvorila vrata oni su sa maskama na licima ušli u njenu kuću, oborili je na pod i tukli je sve dok im nije rekla gde se nalazi novac.

Kada su razbojnici pobegli sa plenom, pretučena žena je krenula da traži svog brata P. M. (61) sa kojim živi, a onda ga je zatekla bez svesti i sa brojnim povredama glave!

Nesrećni muškarac je prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Kako navode meštani, brat i sestra važe za imućnije u selu jer imaju stado ovaca i od države su dobili novac za parcele koje su im uzete za izgradnju auto-puta. Pretpostavlja se da su za to znali i razbojnici i da su upravo zato napali starijeg muškarca i ženu.

Policija je uhapsila dva muškarca koje sumnjiči za izvršenje zločina. Prema nezvaničnim informacijama u pitanju su mladići iz Bele Palanke koji su i kao maloletnici počinili brojna krivična dela.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

boki

15.05.2021. 12:16

Lopovi upali u kucu pretkli zenu pokrali novac.Takve lopove smrtna kazna jer samo ostri kazne spassvuju neduzan narod.Koji sud moze takve lopove da po obicaju kazni smesno mslom kaznom

rale

15.05.2021. 12:43

za ovakva i slicna dela,treba odsecati obe ruke do ramena i zigosati vrelim pecatom na celu,LOPOV, i netreba ih drzava hraniti u zatvoru,pustiti ih na slobodu i da su u obavezi da se jave svaki dan u policiji do kraja zivota,takodze treba im obeleziti domacinstva za sva vremena.takav treba da se donese zakon,tada nebih trebalo vise zakljucavati ni vrata ni kapije.