OSTAJE IZA REŠETAKA: Pritvor osumnjičenom za smrt meštanina Suvog Sela kod Koceljeve

V.Mitrić

11. 05. 2021. u 18:24

MUŠKARCU K.Z. (77) iz Suvog Sela, kod Vladimiraca, koji je osumnjičen da je, pre sva dana, sa dva uboda kuhinjskim nožem u stomak, zadao smrtonosne rane komšiji Slobodanu Novakoviću (56), sudija za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu je odredio pritvor do 30 dana.

ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Притвор осумњиченом за смрт мештанина Сувог Села код Коцељеве

Foto: V.M.

Time je Više sud u Šapcu, kako kaže šef Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, zapravo, prihvatio predlog VJT da mu bude određen pritvot kako ne bi uticao svedoke i da ne dođe do uznemiravanja javnosti.

Osumnjičeni nije dao danas izjavu, „jer nije bio kadar to da učini“, ističući da „nije svestan šta se dogodilo“.

Nema informacija da je, ni policiji ni tužilaštvu, spominjao kajanje zbog ove tragedija koje je pogodila, ne samo Suvo Selo, vladimirački i šabački kraj.Osumnjičeni je uhapšen odmah posle krvavog pira ispred zgrade MZ u Suvom Selu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER JE KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao