ALBANSKA PROVOKACIJA ISPRED SKUPŠTINE: Policija momentalno reagovala, izgrednici privedeni

Novosti online

29. 04. 2021. u 18:11

DANAS popodne, oko 16.30 policijska patrola je uočila tri lica na platou ispred Doma narodne skupštine kako se fotografišu mobilnim telefonima.

АЛБАНСКА ПРОВОКАЦИЈА ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Полиција моментално реаговала, изгредници приведени

Foto: Depositphotos

Oni su se fotografisali pokazujući simbole velike Albanije sklopljene šake u vidu dvoglavog orla.

Policijski službenici odeljenja za javni red i mir legitimisali su ova lica i utvrdili njihov identitet. Radi se muškarcima starim 33 i 25 godina. Oni su imali srpske lične karte i iz Bujanovca su.

Muškarac star 37 godina imao je LK Severne Makedonije. Sva trojica su sprovedena u policijsku stanicu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Nikola Uzelac

29.04.2021. 19:05

Овакве ствари постају епидемија. Сад суд треба да их примерно казни да им то више никад не падне на памет, па у новине да чују њихови "другари" па да ни њима не падне на памет. Ако се то не уради, лупаће чврге полицији по граду.

Ivan

29.04.2021. 23:58

Не разумем зашто је то симбол велике Албаније када показују орла који је на албанској застави, Ми Срби уопште не треба да се палимо на то. Придајемо превише пажње томе и неко то изгледа плански ради, Неко нам скреће пажњу са много озбиљнијих дешавања и притом Албанцима придаје превише пажње на неку баналну ствар,показивање орла-смешно,док изумиремо као народ и док нам отимају територију ми се љутимо због орла,НАМА ТРЕБА ЈЕДАН ОЗБИЉАН ПЛАН КОЈИ БИ ОБУХВАТИО НАРЕДНИ ПЕРИОД ОД ПЕДЕСЕТ ГОДИНА!ИССВАКИХ ПЕДЕСЕТ ГОДИНА ДА СЕ ОБНАВЉА СХОДНО ГЕОПОЛИТИЦИ И ИНТЕРЕСИМА СРПСКОГ НАРОДА!!!