POČELA SASLUŠANJA OSUMNJIČENIH ČLANOVA KAVAČKOG KLANA: Policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog tužilaštva, traga se za Zvicerom

Novosti online

21. 04. 2021. u 17:29

U SPECIJALNOM državnom tužilaštvu počela su saslušanja osumnjičenih članova kavačkog kriminalnog klana.

ПОЧЕЛА САСЛУШАЊА ОСУМЊИЧЕНИХ ЧЛАНОВА КАВАЧКОГ КЛАНА: Полицијске снаге обезбеђују зграду Специјалног тужилаштва, трага се за Звицером

Foto: Privatna arhiva

Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog državnog tužilaštva, javljaju crnogorski mediji.

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, njegov telohranitelj Vladimir Vučković, Kotorani Miloš Radonjić i Krsto Maroš, uhapšeni su u Kotoru u policijskoj akciji.

Osim njih, inspektori Sektora za borbu protiv kriminala uhapsili su još tri osobe, a trgaju za još nekoliko članova i organizatora te kriminalne grupe.

Jedan član organizovane kriminalne grupe "kavači" uhapšen je u Pljevljima.

Među uhapšenima je i kum drugog navodnog vođe kavčana, Radoja Zvicera.

Iz vrha Uprave policije je nezvanično rečeno da se uhapšeni sumnjiče za planiranje i izvršenje likvidacija. U istoj akciji policija traga za Radojem Zvicerom.

Kašćelana sumnjiče da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora.

Policija je jutros zvanično saopštila da preduzimaju planske aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama.

(Vijesti.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)