SASLUŠANJE U VRANJU: Migrant švercovao migrante

J. S.

10. 06. 2024. u 08:42

Muškarac (20) iz Avganistana uhapšen je i određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je izvršio delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, zbog čega će danas biti saslušan.

САСЛУШАЊЕ У ВРАЊУ: Мигрант шверцовао мигранте

Foto: MUP

Policija je u noći između 8. i 9. juna u ataru sela Miratovac, opština Preševo, u blizini državnog puta na oko 500 metara od državne granice, zaustavila grupu od 15 iregularnih migranata, gde je prilikom pregleda grupe ustanovljeno ko je vođa.

Reč je o migrantu koji boravi u Prihvatnom centru Preševo i odranije je poznat policiji zbog istih dela.

Iregularni migranti su ispričali da su krenuli iz Grčke, preko Severne Makedonije, gde su prevezeni automobilima do granice sa Srbijom, gde ih je u selu Tabanovce sačekao osumnjičeni koji ih je kroz šumu preveo na teritoriju Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici