PIJAN PRED DETETOM PRETIO VOZAČU GSP: "Prerezaću ti grkljan"

J.D.Lj.

18. 05. 2024. u 11:44

Danas je u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan M.N. zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugružavanje sigurnosti.

ПИЈАН ПРЕД ДЕТЕТОМ ПРЕТИО ВОЗАЧУ ГСП: Пререзаћу ти гркљан

Foto A. Stanković

To je uradio na taj način što je 15.maja u Zemunu, u prisustvu svog maloletnog deteta, vozaču autobusa koji saobraća na liniji 81 l, upućivao pretnje govoreći mu da će mu prerezati vrat i da mu je to poslednja vožnja.
 
Brzom reakcijom ovlašćenih službenih lica PS Zemun osumnjičeni je lišen slobode, te je utvrđeno da je krivično delo izvršio u alkoholisanom stanju, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon saslušanja,  sudu u podnelo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

DELEGACIJA Srbije i zamenik predsedavajućeg Zajedničke komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević napustili su danas godišnji sastanak predstavnika komisija za odbranu i bezbednost parlamenata Jugoistočne Evrope nakon što je poslanik hrvatskog Sabora, govoreći o Savetu Evrope, rekla da će Priština biti primljena u Savet Evrope što je bila direktna provokacija upućena delegaciji Srbije.

12. 06. 2024. u 16:13

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama