PRITVOR MAJCI KOJA JE TUKLA BEBU I SNIMAK PODELILA NA TIK-TOKU: Određeno psihijatrijsko veštačenje

J.D.Lj.

15. 05. 2024. u 14:21

NA predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, sudija za prethodni postupak nadležnog suda danas je odredio pritvor osumnjičenoj M. M. kako ne bi ponovila izvršenje krivičnog dela.

ПРИТВОР МАЈЦИ КОЈА ЈЕ ТУКЛА БЕБУ И СНИМАК ПОДЕЛИЛА НА ТИК-ТОКУ: Одређено психијатријско вештачење

Ideja je da se regrutuje novi kadar, Foto D. Milovanović

Protiv osumnjičene M. M., Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici, a nad svojim maloletnim detetom - bebom, koju tuče, a što je prikazala na društvenoj mreži Tik-tok.

Nakon hapšenja osumnjičena je po predlogu tužilaštva smeštena na Klinici „Dr Laza Lazarević“ radi veštačenja, nakon čega je, po pristizanju nalaza i mišljenja komisije veštaka, tužilaštvo predložilo da se prema njoj odredi pritvor. 

Nakon sprovedene istrage, tužilaštvo će doneti odluku o kojoj će javnost biti blagovremeno obaveštena, navode iz ove institucije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

NOVAK NA POPRAVNOM: Đoković prvog dana Rolan Garosa igrao meč za treće mesto na turniru u Ženevi