PRETUKAO ČOVEKA KRVNIČKI, TUŽILAC TRAŽI ZATVROSKU KAZNU: Smederevsko tužilaštvo podiglo optužni predog protiv B.A. (44)

J. I.

19. 02. 2024. u 13:47

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je, nakon sprovedenih intenzivnih dokaznih radnji, optužni predlog protiv B.A. (44 godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

ПРЕТУКАО ЧОВЕКА КРВНИЧКИ, ТУЖИЛАЦ ТРАЖИ ЗАТВРОСКУ КАЗНУ: Смедеревско тужилаштво подигло оптужни предог против Б.А. (44)

D. Novković

Optuženome su stavlja na teret da je 19.01.2024. godine u večernjim satima, oštećenome starom 67 godina najpre zadao više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave i tela, a zatim  mu metlanim pajserom dužine 55 centimetra zadao udarac u predelu glave – po sredini temena, kao i više udaraca u levu stranu tela. Nakon toga zadao mu je i više udaraca drvenom palicom dugačkom 88 centimetara, nanevši oštećenome teške telesne povrede u vidu preloma lakta leve ruke, preloma donjeg dela lakatne kosti podlaktice leve ruke, preloma kostiju šake leve ruke, višestrukih preloma rebara, od kojih jedan prelom sa dislokacijom, kao i brojne lake telesne povrede u vidu nagnječina sa krvnim podlivima.

Nakon što je osumnjičeni identifikovan, najpre mu je određeno zadržavanje a potom i pritvor. Optužnim aktom je predloženo da se okrivljeni osudi na kaznu zatvora, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane prilaženja i komuniciranja sa oštećenim, kao i zabrana prilaženja mestu stanovanja oštećenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?