MAJKA ZLOSTAVLJALA I ZANEMARIVALA DECU, OČUH POKUŠAO DA IH SILUJE? Deca tri godine bila zapuštena, evo kolika joj kazna preti

J.D.Lj.

29. 01. 2024. u 11:34

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv P. B. (43) zbog sumnje da je izvršila dva produžena krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

МАЈКА ЗЛОСТАВЉАЛА И ЗАНЕМАРИВАЛА ДЕЦУ, ОЧУХ ПОКУШАО ДА ИХ СИЛУЈЕ? Деца три године била запуштена, ево колика јој казна прети

Foto: Novosti

Ona je delo izvršila na taj način što je u periodu od 2018. pa do kraja 2021. godine, kao roditelj, grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja i vaspitavanja, zapustila svoje dve maloletne kćeri, rođene 2008. i 2011. godine, a o kojima je bila dužna da se stara.

Osumnjičena o svojim ćerkama nije vodila računa i nije brinula o njima, nije ih negovala već je dozvolila da iste žive u nehigijenskim uslovima.

Deca nisu nastavila započeto školovanje, niti je majka vodila računa o njihovom zdravstvenom stanju, a iste su često boravile na ulici i bile izložene opasnosti. 
 
Pored napred navedenog, okrivljena nije preduzela nijednu meru kako njen emotivni partner ne bi seksualno zlostavljao jednu od njene dve maloletne kćeri, iako je o tome bila obaveštena od strane same oštećene.
 
Protiv A. S., emotivnog partnera okrivljene, vodio se postupak pred Višim sudom u Beogradu. 
 
U odnosu na okrivljenu od strane Osnovnog suda u Pančevu doneta je presuda 2022. kojom je potpuno lišena roditeljskog prava u odnosu na obe maloletne devojčice. 
 
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenu oglasi krivom te je osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci.
 

BONUS VIDEO: STRAVIČAN SNIMAK NASILjA NAD DETETOM - Muškarac ga krvnički tuče i tera da se izvini (UZNEMIRUJUĆE)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)