GILE NI MRAVA NE BI ZGAZIO: "Novosti" u Starčevu sa komšijama ubijenog Dragomira Jevtića

J.D.Lj.

10. 01. 2024. u 17:19

POSLE stravičnog zločina u novogodišnjoj noći, kada je u Pančevu brutalno pretučen Dragomir Jevtić (44) iz Starčeva, koji je uprkos svim naporima lekara preminuo nedelju dana kasnije, komšije popularnog Gileta, kako su ga zvali, i dalje su u šoku i neverici.

ГИЛЕ НИ МРАВА НЕ БИ ЗГАЗИО: Новости у Старчеву са комшијама убијеног Драгомира Јевтића

Foto I. Marinković

Komšije ubijenog tvrde da je Dragomir bio "nesvakidašnji čovek":

- Gile je bio omiljeni lik u kraju, pa i u celom Starčevu. Ma, taj ni mrava ne bi zgazio. Svi u komšiluku smo ga voleli, poštovali. Nije se ženio, niti imao svoje dece. Ali, komšijska deca su ga obožavala, kao i on njih. Svima bi pomogao ako je zatrebalo, nikoga nikada ružno nije pogledao, a kamoli uputio lošu reč. Nije taj umeo ni da se svađa, a kamoli potuče. I kad mu ne bi nešto bilo pravo, sagnuo bi glavu i nastavio dalje. Zato smo i šokirani što je neko mogao takvu dobričinu, da povredi i svirepo ubije.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA - Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu