USLUGA IZNOSILA 120 EVRA: Uhapšena petočlana kriminalna grupa čiji su članovi posredovali u prostituciji

N.B.

06. 12. 2023. u 10:49

PO nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka na području Beograda sinoć su uhapšeni M.T., N.U., S.L.. B. S. I M.T. zbog sumnje da su izvišili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje  u prostituciji.

УСЛУГА ИЗНОСИЛА 120 ЕВРА: Ухапшена петочлана криминална група чији су чланови посредовали у проституцији

MUP

Kako se navodi u saopštenju Tužilaštva, Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe, su od januara do 5. decembra ove godine na teritoriji Beograda pronalazili i podsticali ženske osobe na prostituciju, oglašavali prostituciju putem jedne novine, ali i na jednom internet portalu namenjenom za pružanje seksualnih usluga.Navodi se da su postavljali i ažurirali oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu, koju su delili međusobno. Sat vremena seksualnih usluga je iznosio oko 120 evra.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni  u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave