VELIKA ZAPLENA MARIHUANE: Policija uhapsila Vlasotinčanina

I. M.

20. 10. 2023. u 15:39

Pripadnici policije u Leskovcu uhapsili su I.M.(40), iz okoline Vlasotinca. Oni su u ataru jednog vlasotinačkog sela i u kući i pomoćnim prostorijama osumnjičenog pronašli kilogram i 115 grama marihuane.

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА МАРИХУАНЕ: Полиција ухапсила Власотинчанина

foto: I.Mitić

Uhapšeni muškarac se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je saopštila da je u ataru vlasotinačkog sela pronašla oko 975 grama marihuane koju je, kako se sumnja, tu skrivao osumnjičeni, a u njegovoj kući i pomoćnim prostorijama još oko 140 grama ove droge kao i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu gde je, u prisustvu svojih branilaca, izneo odbranu.

Njemu je, na predlog javnog tužioca, određen pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke kao i zbog toga što bi, u kratkom vremenskom periodu, mogao ponoviti krivično delo.

Javni tužilac je doneo naredbu o sprovođenju istrage tokom koje će se prikupiti dokazi i podaci koji su potrebni da bi se moglo odlučiti o daljem toku postupka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave