UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE NAPAO EKIPU TV PRVE NA ADI: Za napadačem na novinare RTS u Zemunu se i dalje traga

Tanjug

01. 05. 2023. u 18:08

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Čukarica, uhapsili su N.J. (2002) zbog sumnje da je danas na Adi Ciganliji napao i pretio novinarskoj ekipi Prva TV, saopšteno je iz MUP-a.

УХАПШЕН МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ НАПАО ЕКИПУ ТВ ПРВЕ НА АДИ: За нападачем на новинаре РТС у Земуну се и даље трага

D.N.

On se tereti da je, tokom snimanja priloga za ovu televiziju, prišao TV ekipi i krenuo da kamermana ubode viljuškom za roštilj. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Takođe, danas oko podneva u Prvomajskoj ulici u Zemunu, muška osoba napala je novinarsku ekipu RTS, tako što ih je vređao i pretio im, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policijski službenici PS Zemun intenzivno rade na identifikaciji i pronalsku počinioca ovog napada. 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na novinare RTS  i Prva TV i naglasio da su nedopustivi bilo kakvi napadi na novinarske ekipe, kao i da će policija odlučno reagovati na svaki napad i pretnju novinarima, dodaje se u saopštenju. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)