HAPŠENJE U BORU: Krali gorivo, prikrivali dokaze (FOTO)

S. M. J.

16. 04. 2023. u 14:05

BORSKA policija uhapsila je S.R. (18) i N.G. (29) koje tereti da su krali gorivo iz autobusa, ali i za prikrivanje dokaza, nelegalno posedovanje oružja i za neovlašćeno držanje marihuane.

ХАПШЕЊЕ У БОРУ: Крали гориво, прикривали доказе (ФОТО)

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, uhapsili su S. R. za koga sumnjaju da je u selu Gornjane u blizini Bora, 1.aprila, u toku noći obio rezervoar autobusa jedne firme za prevoz putnika i istočio oko 250 litara dizel goriva.

Ovaj mladić se tereti i da je 8. aprila u selu Vlaole kod Majdanpeka, iz autobusa istog prevoznika ukrao oko 350 litara dizel goriva, a potom i 13. aprila, tokom noći u društvu sa G.N, u istom selu, ponovo iz autobusa ukrao oko 200 litara nafte.

U njegovoj kući policija je pronašla 11 kanistera sa naftom. Pronađen je i pištolj, u dvorištvu kuće, za koga se sumnja da ga je zakopao N.G. Policija je, tom prilikom, oduzela i manju količinu marihuane.

Foto: MUP

Deo ukradenog goriva

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu.

Osamnaestogodišnjak se tereti da je izvršio krivična dela teška krađa i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija a protiv njega će biti podnete i krivične prijave u redovnom postupku za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljeno skladištenje robe.

N.G. se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje, a protiv njega će, najavljuju u Policijskoj upravi u Boru biti podneta i krivična prijava za tešku krađu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS PODRŽAO ELEKTROTEHNIČKU ŠKOLU „NIKOLA TESLA“ U BEOGRADU: Moderni kabinet za fiziku za nove uspehe srednjoškolaca