OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE PRONAĐENE U KADI: Videla sam je pre nekoliko meseci, bila je dobro

N. Z. - N. B.

28. 03. 2023. u 15:42

MAJKA osmogodišnje L. P. Nevena T. pojavila se danas nedaleko od zgrade u Ulici Ružice Sokić 8, u beogradskom naselju Mirijevo, u kojoj je njen bivši nevenčani suprug nekoliko godina zatočenu držao njihovu ćerku.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА ДЕВОЈЧИЦЕ ПРОНАЂЕНЕ У КАДИ: Видела сам је пре неколико месеци, била је добро

Z.Jovanović

Bila je prilično nervozna, uznemirena i uplašena zbog prisustva većeg broja policajaca. Nijednog trenutka nije osudila postupak nekadašnjeg partnera Uroša Pašajlića, za kojim se traga. 

- On nije takav, dobar je otac. Videla sam dete pre nekoliko meseci, bila je dobro, nije tačno da ju je držao u kadi u kupatilu - vikala je Nevena.

- Ja sam nervni bolesnik, imam zdravstvenih problema, molim vas da me ostavite na miru. Nije mi dobro od kada sam saznala za sve ovo. 

Na ove izjave, jedna od komšinica je izjavila da je upravnik zgrade u Ulici Ružice Sokić, gde je Uroš iznajmio stan, nekoliko puta prijavljivao policiji da je ovaj narkoman, da bije dete, ali da niko nije dolazio. Ona dodaje da u ovom kraju ima dosta narkomana, sa kojima imaju velikih problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

IZDAO VUČIĆA KAO LUKAŠENKA: Nije slučajno što je Slobodan Milošević za Bogoljuba Karića rekao da je najgori čovek na svetu