OBLJUBIO DEVOJČICU (13), PA PALICOM PRETUKAO MUŠKARCA: Podignuta optužnica protiv nasilnika iz Leštana

S. J. M.

26. 01. 2023. u 12:20

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine u naselju Leštane obljubio devojčicu od 13 godina.

ОБЉУБИО ДЕВОЈЧИЦУ (13), ПА ПАЛИЦОМ ПРЕТУКАО МУШКАРЦА: Подигнута оптужница против насилника из Лештана

Foto: Ilustracija

Osumnjičeni se tereti i jer je krajem istog meseca prošle godine bejzbol palicom prebio M. M., kojem je ponovo telefonski uputio pretnje u junu prošle godine.

Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, stavljaju na teret krivična dela obljuba sa detetom, teška telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

Sumnja se da je 9. marta prošle godine u naselju Leštane izvršio obljubu devojčice protiv njene volje.

Takođe, kako se sumnja, on je 23. marta 2022. došao u kuću M. M., i od njega tražio da utiče na majku oštećene devojčice da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi, gde ga je tukao bejzbol palicom i naneo mu teške telesne povrede.

Ponovo mu je telefonom pretio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću da ga "izbuši".

Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru.

BONUS VIDEO: SNIMAK HAPŠENjA - Ovo je muškarac koji je izveo krvavi pir u Admirala Geprata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!