objavljen juče Novosti online DROGA OTKRIVENA NA ULAZU U SRBIJU

J. S.

29. 11. 2022. u 23:59

CARINICI su u saradnji sa policijom 29. novembra 2022. godine na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja nepunih 32 kilograma marihuane skrivenih u jednom neprijavljenom kompresoru za vazduh.

објављен јуче Новости онлине ДРОГА ОТКРИВЕНА НА УЛАЗУ У СРБИЈУ

Foto: Uprava carine

Droga je otkrivena na ulazu u Srbiju, kada su carinici za detaljan pregled na mobilnom skeneru izdvojili kamion stranih registarskih oznaka. Kamionom je upravljao strani državljanin koji se iz Grčke uputio ka Nemačkoj prevozeći prijavljene masline, kartonsku ambalažu i delove za kamion. 

Foto: Uprava carine

 

Carinici su odlučili da taj kamion detaljno pregledaju na skeneru, što se pokazalo kao dobra odluka, jer je taj snimak otkrio da se u tovaru nalazi nešto sumnjivo. Odmah po otvaranju tovarnog dela kamiona bilo je jasno da se u njemu nalazi i neprijavljena roba, jer se već na prvi pogled video veliki kompresor koji se koristi u radionicama, koji pritom nije bio prijavljen u priloženoj dokumentaciji. Demontažom pomenutog kompresora za vazuh, čija je unutrašnjost velika, potvrđeno je da je on u potpunosti ispunjen paketima marihuane teškim čak 31,65 kilograma. Otkrivena droga, kompresor, kamion i vozač predati su policiji u dalju nadležnost.   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa