DEVOJKA VOZILA BMV POD DEJSTVOM DROGE I ALKOHOLA: Kontrola saobraćaja u Braničevskom okrugu

D. N.

28. 11. 2022. u 18:37

TOKOM kontrole za vreme vikenda na području Braničevskog okruga, policija je isključila iz saobraćaja trojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i devojku koja je vozila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ДЕВОЈКА ВОЗИЛА БМВ ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ И АЛКОХОЛА: Контрола саобраћаја у Браничевском округу

D.N.

U Golupcu i Kostolcu patrole su zaustavile vozače „audija“ (58) i „pasata“ (31) koji su vozilima upravljali sa 2,07 i 1,86 promila alkohola u organizmu.

Požarevačka saobraćajna policija iz saobraćaja je isključila vozača „pasata“ (29) koji je vozio sa 1,79 promila alkohola u organizmu i devojku (25) koja je automobilom BMV upravljala pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu