MINIBUS PUN MIGRANATA: Bugarska policija uhapsila krijumčare iz Srbije i BiH

Tanjug

16. 09. 2022. u 09:05

DVOJICA državljana Srbije i dvojica državljana Bosne i Hercegovine uhapšeni su u Bugarskoj, pod sumnjom da su krijumčarili migrante iz Avganistana.

МИНИБУС ПУН МИГРАНАТА: Бугарска полиција ухапсила кријумчаре из Србије и БиХ

Foto: Shutterstock/Ilustracija

U utorak u 18.00 časova u rejonu sela Momina crkva, u opštini Sredec, blizu granice prema Turskoj, jedinica granične policije i službenici Fronteksa zaustavili su zbog pregleda minibus „Iveko“ srpskih registracija, kojim je upravljao državljanin Srbije, saopštile su bugarske vlasti.

U automobilu je granična policija zatekla 33 muškarca, strane državljane, bez ličnih dokumenata, koji su rekli da su iz Avganistana, prenosi sajt Njuz.bg.

Potom su pripadnici granične i vojne policije na tom području priveli i dvojicu državljana Bosne i Hercegovine i još jednog Srbina, za koje se navodi da su umešani u ovaj slučaj, a koji su se nalazili u druga dva vozila.

Privedeni su i migranti, a o slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost