PREKLINJE GA DA OSLOBODI AUTOMEHANIČARA: Talačka kriza na Karaburmi, kod radnje i supruga otmičara (FOTO)

Novosti online

15. 09. 2022. u 18:09

TALAČKA kriza na Karaburmi i dalje traje. Stevan J. (26) je oko 15.30 sati uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu drži nož pod grlom.

ПРЕКЛИЊЕ ГА ДА ОСЛОБОДИ АУТОМЕХАНИЧАРА: Талачка криза на Карабурми, код радње и супруга отмичара (ФОТО)

Š.M.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) koji je prema rečima komšija pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana.

Otmičar koji drži Slobodana navodno dolazi da popravlja skuter kod njega i upravo njegova žena pregovara da ga pusti.

Na mesto talačke krize stigle su i porodice nasilnika i taoca koji razgovaraju sa pripadnicima MUP.

- Mladić koji je i napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Došla je i partnerka Slobodana Trifunovića koja kaže da je od komšija čula za talačku krizu.

- Nadam se da će sve biti dobro i da će izaći živ. Imala sam veliku porodičnu tragediju i troje članove porodice mi je preminulo i ne bi mogla da podnesem da mu se nešto dogodi - kaže kroz suze.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)