PREKLINJE GA DA OSLOBODI AUTOMEHANIČARA: Talačka kriza na Karaburmi, kod radnje i supruga otmičara (FOTO)

Novosti online

15. 09. 2022. u 18:09

TALAČKA kriza na Karaburmi i dalje traje. Stevan J. (26) je oko 15.30 sati uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu drži nož pod grlom.

ПРЕКЛИЊЕ ГА ДА ОСЛОБОДИ АУТОМЕХАНИЧАРА: Талачка криза на Карабурми, код радње и супруга отмичара (ФОТО)

Š.M.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) koji je prema rečima komšija pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana.

Otmičar koji drži Slobodana navodno dolazi da popravlja skuter kod njega i upravo njegova žena pregovara da ga pusti.

Na mesto talačke krize stigle su i porodice nasilnika i taoca koji razgovaraju sa pripadnicima MUP.

- Mladić koji je i napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Došla je i partnerka Slobodana Trifunovića koja kaže da je od komšija čula za talačku krizu.

- Nadam se da će sve biti dobro i da će izaći živ. Imala sam veliku porodičnu tragediju i troje članove porodice mi je preminulo i ne bi mogla da podnesem da mu se nešto dogodi - kaže kroz suze.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora