PRIZNAO NAKON SASLUŠANJA: Sam sebi naneo povrede nožem

J. ĆOSIN

30. 07. 2022. u 09:58

ŠVAJCARSKI državljanin Mateo H. Koji je izboden u petak, pola sata posle ponoći, priznao je juče nakon saslušanja u policiji da je povrede zapravo sebi naneo sam, zbog svađe sa devojkom zbog koje je došao u Srbiju.

ПРИЗНАО НАКОН САСЛУШАЊА: Сам себи нанео повреде ножем

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

Iako je isprva sve ukazivalo da je mladić napadnut, naročito s obzirom na to da je zatečen u delu grada koji je poznat po sličnim incidentima, ustanovljeno je da Švajcarac ipak nije žrtva krivičnog dela.

Posle celodnevnog rada sa njim, policija je raščistila sve okolnosti ovog događaja i ustanovila da je dvadesetdvogodišnjak sam sebe povredio.

Policiju i Hitnu pomoć sinoć su alarmirali prolaznici koji su prijavili da su zatekli povređenog čoveka na ulici. On je prebačen u niški Univerzitetski klinički centar gde mu je dijagnostikovana ubodna rana u predelu stomaka. Urađena mu je hirurška intervencija i zadržan je na daljem lečenju na odeljenju digestivne hirurgije. S obzirom na to da je reč o stranom državljaninu te sumnji da je napadnut, policija i tužilaštvo su intenzivno radili na otkrivanju eventualnih napadača, ali su operativna saznanja pokazala da ih nema.

Mladić je davao kontradiktorne izjave u pogledu mnogih bitnih činjenica. Sa njim je rađeno čitavog dana i na kraju je priznao da se povredio sam tako što je zabio parče stakla u stomak – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem. 

 - Tačno je da je on u vezi sa devojkom koja potiče iz ovih krajeva. Međutim, oni su se posvađali što je njega veoma teško pogodilo. Odlučio je da se povredi kako bi je naveo da se sažali na njega i da mu se vrati – navode naši izvori.

BONUS VIDEO:

UŽAS U KOLONIJI JELENOVSKI: Ukrajinci gađali zatvor i pobili svoje pripadnike koje su zarobili Rusi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024