UŽAS U BLIZINI PUMPE KOD NIŠA: Pronađeno telo državljanina Gruzije, radnica alarmirala policiju

Novosti online

29. 07. 2022. u 11:53

NEIMENOVANI državljanin Gruzije pronađen je mrtav jutros oko 7 sati u javnom toaletu iza benzinske pumpe kod motela "Nais", na auto-putu Beograd-Niš.

УЖАС У БЛИЗИНИ ПУМПЕ КОД НИША: Пронађено тело држављанина Грузије, радница алармирала полицију

Foto M. Anđela

Pored tela je, prema nezvaničnim informacijama, pronađen špric, pa se sumnja da se predozirao, ali će tačan uzrok smrti biti poznat tek nakon što i policija okonča uviđaj.

Gruzin je sa porodicom prolazio kroz Srbiju, pa su zastali da se odmore na parkingu pored benzinske pumpe, inače popularnom odmorištu stranih državljana.

Njegovo telo uočeno je na podu javnog toaleta u jednoj od kabina, nakon čega je alarmirana policija i Hitna pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli da konstatuju samo smrt.

- Priča se da je jedna žena videla novine na podu i špric u jednoj od kabina, nakon čega su radnici alarmirali policiju. No, nesrećni mladić je već ležao bez znakova života kad su došli. Lekari Hitne pomoći mogli su da konstatuju samo smrt - kaže jedan od putnika koji se zatekao u blizini toaleta.

Policija je započela uviđaj kako bi se dokumentovali svi tragovi i utvrdilo šta se dogodilo. Pretresen je i prtljag nastradalog, ali za sada nije poznato da li je nešto pronađeno.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)