FUTOG U SUZAMA: Komšije u šoku nakon ubistva Ivane, suprug koji je okrivljen za zločin se oporavlja u bolnici

Z. GRUMIĆ/Lj. PRERADOVIĆ

24. 07. 2022. u 22:04

MILE Maksimović (53), koji je ubio svoju ženu Ivanu Radulov (50) u Futogu u petak kasno uveče, i dalje se nalazi pod stražom u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) u Novom Sadu.

ФУТОГ У СУЗАМА: Комшије у шоку након убиства Иване, супруг који је окривљен за злочин се опоравља у болници

FOTO: Privatna arhiva

Lekari šturo navode da je lečenje u toku i da se on samopovredio po vratu dugačkim sečivom.

Porodična tragedija desila se posle celodnevne svađe supružnika zbog novca, kako je u svojoj ispovesti za "Novosti" ispričao njihov sin Mija Maksimović. Otac Mile je oko ponoći, u prisustvu prestrašenih ukućana, nožem nasrnuo na Ivanu, a kada je policija stigla i naredila mu da baci nož sečivom je sebi prerezao grlo.

Patrola novosadskog MUP je istog dana nešto ranije dolazila u kuću supružnika, gde su zajedno s ukućanima pokušali da izmire zavađeni bračni par, a otišli su kada im se učinilo da se Maksimović prizvao razumu.

Nažalost, nije.

- Mati Ivana je bila vredna, požrtvovana i svima je pomagala, davala i šakom i kapom. Pare koje su zajedno zarađivali ona je trošila na kuću, a davale je i drugima koji nemaju kada bi se sažalila. Otac to nije odobravao i večito joj je zamerao što se tako odnosni sa novcem. Za sve ima - sem za njega, zamerao joj je - ispričao nam je sin šta je prethodilo nesreći.

Iz novosadske policije je potvrđeno da će posle izlaska iz bolnice okrivljeni biti zadržan, a nakon toga priveden nadležnom tužiocu na saslušanje. I drugog dana od tragedije u kuću žalosti u Ulici cara Lazara 204 u Futogu, dolazili su rođaci, prijatelji i komšije da izraze saučešće i podele tugu s Ivaninim najmilijima.

BONUS VIDEO - SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KRUŠEVCU: Povređen vozač komunalnog preduzeća

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024