FITNES TRENERU METAK U KOLENO: Detalji pucnjave u Rakovici - povrešeni u bolnici, policija uhapsila napadača

Z.U. - Š. M.

21. 06. 2022. u 06:20

MUŠKARAC M. S (27) uhapšen je juče posle podne brzom akcijom policijske patrole u Rakovici zbog ranjavanja mladića (24), zaposlenog u teretani Ultimat gym u Borskoj ulici! Trener je ranjen u nogu, ali je stabilno i van životne opasnosti.

ФИТНЕС ТРЕНЕРУ МЕТАК У КОЛЕНО: Детаљи пуцњаве у Раковици - поврешени у болници, полиција ухапсила нападача

Foto: Novosti

Kako smo saznali, incident se dogodio u lokalnoj teretani u Borskoj ulici 7ž, kada je muškarac M. S., pod zasada nerazjašnjenim okolnostima, iz vatrenog oružja ispalio metak koji je dvadesetčetvorogodišnjeg trenera ovog fitnes centra pogodio u koleno.

Napadač se posle pucnjave dao u beg u pravcu Miljakovca gde se krio jedno vreme, a policijske patrole iz Rakovice i Interventna jedinica 92 dale su se u brzu potragu za njim. U pronalasku počinioca ovog dela pomogla su im i operativna saznanja o napadačevom identitetu, pa je on ubrzo uhapšen i priveden.

Prema nezvaničnim informacijama, u teretani je u trenutku pucnjave bilo prisutno nekoliko vežbača, a još nije poznato da li je i napadač član fitnes centra.

Očevici ovog događaja odmah su pozvali sanitet, a lekari su posle ukazane pomoći ranjenog mladića odvezli u bolnicu na dalje zbrinjavanje. On je pogođen u koleno, ali je van životne opasnosti. Policija je na mestu nezgode neko vreme obavljala uviđaj, a više detalja o pucnjavi biće poznato posle istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a