DETALJI KRVAVE SVADBE U ARILJU: Žena pogođena u glavu - otkriveno šta se dešavalo pre tragedije

V. I.

20. 06. 2022. u 23:10

ŽITELj ariljskog sela Visoka D. B. (34), osumnjičen da je u subotu uveče na svadbenom veselju pod šatrom aktivirao eksplozivnu napravu ručne izrade, čiji je metalni deo pogodio u glavu K. S. (67) iz Beograda, a koja je od zadobijene povrede ubrzo preminula, prema nezvaničnim informacijama, priznao je policiji da je aktivirao takozvanu prangiju.

ДЕТАЉИ КРВАВЕ СВАДБЕ У АРИЉУ: Жена погођена у главу - откривено шта се дешавало пре трагедије

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Prema prvim rezultatima istrage, u trenutku tragedije, pod šatrom je bilo sedamdesetak ljudi. Kako bi ispoštovali običaj pucanja na veselju, nekoliko ljudi je otišlo nedaleko od šatre, na udaljenosti od oko desetak metara. Tu su sipali barut u duguljastu metalnu posudu, a zatim su ga aktivirali, najverovatnije, sporogorećim štapinom. Posudu su okačili o drvo i potom je, po svemu sudeći, D. B. aktivirao napravu.

Nažalost, deo metalne posude probio je platno šatre i pogodio ženu u glavu dok je stajala pored stola na kome je bilo mnogo hrane i pića. Ona je u tom trenutku pala preko stola. Svatovi su odmah pritrčali da joj pomognu, ali su videli da je reč o teškim povredama.

Nekoliko momaka smestilo je nesrećnu ženu u automobil i krenuli su ka Arilju, a u isto vreme su pozvali Hitnu pomoć. Na pola puta su se sreli, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)