STIGLI REZULTATI VEŠTAČENJA TELEFONA BRAĆE JOJKE: Najnovije informacije o ubistvu porodice Đokić

J. ĆOSIN

10. 01. 2022. u 16:40

VEŠTAČENjE mobilnih telefona Kostadina i Aleksandra Milošević iz Moravca, koje je Goran Džonić, osumnjičen za trostruko ubistvo, označio kao saizvršioce, pokazalo je da su kobne noći bili daleko od mesta zločina.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ВЕШТАЧЕЊА ТЕЛЕФОНА БРАЋЕ ЈОЈКЕ: Најновије информације о убиству породице Ђокић

Foto: J. Ćosin

Kako saznaje naš portal, iz SMS poruka braće Jojke jasno se vidi da je jedan od braće bio sa devojkom, dok je drugi „skidao“ sadržaje sa mobilnog telefona u to vreme, a da nikakve komunikacije sa Goranom Džonićem nije bilo.

- Rezultati veštačenja potvrdili su odbranu braće Milošević, da nikakve veze nemaju sa zločinom i da su bili u to vreme na potpuno drugom mestu.  TU se jasno vidi komunikacija i vreme malo pre ponoći između Aleksandra i njegove devojke, gde ona pita: „za koliko stižeš? Super, izlazim za pet minuta ...stigla sam.. itd. To dokazuje da su se te večeri našli i bili zajedo – rekao je branilac braće Milošević advokat Mladen Magdelinić.

Veštačen je, kako saznajemo i telefon osumnjičenog Džonića. U njegovom telefonu, prema nezvaničnim informacijama, nije pronađen kontakt sa braćom Milošević što potvrđuje njihove tvrdnje da sa Goranom Džonićem i ubistvom njegovog brata od tetke, nemaju nikakve veze.

- U Džonićevom telefonu ne postoje nikakvi kontakti sa braćom Milošević. Nađene su negove lične fotografije, pozivi i SMS poruke koji nemaju nikakve veze sa ubistvom Đokića - kaže naš izvor iz istrage.

U Više tužilaštvo u Nišu ovih dana trebalo bi da stigne i nalaz neuropsihijatrijskog veštačenja Gorana Džonića koje je obavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Džonić je vraćen u niški zatvor, a nalaz veštaka sa nestrpljenjem mnogi očekuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao