PRODUŽEN PRITVOR DŽONIĆU: Iza rešetaka ostaju i njegovi sinovi, kao i braća Milošević

J. Ć.

17. 12. 2021. u 15:22

VIŠI sud u Nišu produžio je pritvor za još 30 dana Goranu Džoniću, njegovim sinovima Milanu i Stefanu Džoniću, kao i braći Aleksandru i Kostadinu Miloševiću, koje je prvoosumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, označio kao inspiratore i neposredne izvršioce zločina.

ПРОДУЖЕН ПРИТВОР ЏОНИЋУ: Иза решетака остају и његови синови, као и браћа Милошевић

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

Đokići su nestali 26. septembra, a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. Desetak kilometara dalje otkriveno je i njihovo zapaljeno vozilo "folksvagen pasat". Nakon hapšenja osumnjičenih, otpočeta je opsežna istraga tokom koje je do sada saslušan čak 21 svedok.

Oni su obezbedili alibi sinovima Gorana Džonića, jer su potvrdili da su u vreme zločina bili na poslu, jedan u vatrogasnoj jedinici, a drugi u Kopnenoj zoni bezbednosti. Nijedan od svedoka nije doveo u vezu sa ubistvom ni braću Milošević, koje ne terete ni DNK tragovi nađeni na raznim veštačenim predmetima.

Istraga se nastavlja 23. decembra kada treba da budu saslušana još dva svedoka, majka Gorana Đokića Stojanka i Goranov rođak, Ivan Džonić, kome je vratio pozajmicu od novca za koji se smatra da je ukrao od Đokića. Do sada izvedeni dokazi, uključujući i DNK tragove, terete isključivo Gorana Džonića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave