SASLUŠAN BAKA PRASE: Jutjuber četiri sata davao izjavu u vezi sa smrću Kristine Kike Đukić (FOTO)

Novosti online

10. 12. 2021. u 21:19

BOGDAN Ilić zvani Baka Prase dao je izjavu u Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

САСЛУШАН БАКА ПРАСЕ: Јутјубер четири сата давао изјаву у вези са смрћу Кристине Кике Ђукић (ФОТО)

Foto: Ata Images

On je ispitan u svojstvu građanina, ne u svojstvu osumnjičenog, a dalja istraga će utvrditi sve činjenice tragičnog događaja, prenosi "Blic".

Naime, Bogdan Ilić, kolega tragično preminule jutjuberke ranije se oglasio povodom vesti o tragediji.

- Večeras ću reći sve od srca. Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim ja da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način - napisao je on.

- Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da "operem" svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok - dodao je jutjube

BONUS VIDEO: LEGENDA KOJA NE BLEDI: Na današnji dan pre 41 godinu ubijen je Džon Lenon

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)