SVI DOKAZI UKAZUJU NA DŽONIĆA: Oglasili se advokati, ovo su najnovije informacije o ubistvu porodice Đokić

J. Ćosin

26. 11. 2021. u 15:49

NASTAVLjA se istraga o ubistvu porodice Đokić.

СВИ ДОКАЗИ УКАЗУЈУ НА ЏОНИЋА: Огласили се адвокати, ово су најновије информације о убиству породице Ђокић

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

Kako kaže Andrija Magdelinić, advokat braće Milošević osumnjičene za učešće u ubistvu tročlane porodice, 70 odsto nalaza veštačenja je već gotovo.

Foto: J.Ć.

 

- Na osnovu onoga što smo videli, zaključili smo da nijedan materijalni dokaz ne upućuje na to da bi naši branjenici mogli da budu povezani sa ovim krivičnim delom koje im se stavlja na teret. Ni na nađenom pištolju koji je posedovao Džonić nema tragova naših branjenika. Svi ti dokazi ukazuju da je krivično delo mogao samo on (Goran Džonić) da učini - rekao je Magdelinić.

Filip Domazet, branjenik sinova Gorana Džonića, otkrio je da je uložio žalbu na odluku suda.

- Mojim branjenicima je produžen pritvor za još 30 dana, a uložio sam žalbu pre dva dana. U međuvremenu su pristigla veštačenja sa kojima ćemo tek da se upoznamo jer je dokumentacija obimna. Očekujem da ću je preuzeti u što kraćem roku.

Kako kaže, to su veštačenja DNK tragova, balistička veštačenja, telefona, kao i predmeta koji su pronađeni na licu mesta...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)