NOVI DETALJI ZLOSTAVLJANJA U LESKOVCU Oglasio se otac mališana: Osećam se katastrofalno

Novosti online

26. 11. 2021. u 09:20 >> 11:40

OTAC zlostavljane dece iz Leskovca tvrdi da nije objavio snimak na kome se vidi kako njegova supruga besomučno tuče njihovog sina i ćerku i da ne zna kako su se pojavili u javnosti!

НОВИ ДЕТАЉИ ЗЛОСТАВЉАЊА У ЛЕСКОВЦУ Огласио се отац малишана: Осећам се катастрофално

Foto: Printskrin

Na jezivim snimcima, podsetimo, vidi se kako žena najpre viče na decu, a zatim ih udara i šutira, udara im glavu o glavu i potom ih gura od sebe. Dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava. Na drugom snimku, nervozna što ne može da zakopča jaknu dečaku, žena takođe vrišti i udara dete.

Juče je inače održano prvo ročište u Leskovcu u slučaju nasilja majke nad decom. Zamenik javnog tužioca naložio je svim stranama u procesu da ne iznose detalje sa sudskog ročišta.

Deca su kod oca, a majka ima zabranu prilaska, izjavio je advokat oca Andrija Krasić nakon ročišta.

- Upozoreni smo od strane javnog tužioca da ne smemo da iznosimo nikakve podatke o ovom slučaju. Nadam se da će pravosudni organi odraditi svoj posao prema zakonu i nepristrasno i da ćemo na kraju imati odluku u skladu sa istinom koja se dogodila. Situacija je delikatna. Postoji interes dece koji mora da se zaštiti kao i pretpostavka nevinosti za okrivljene - izjavio je advokat Andrija Krasić.

Otac dece je naveo da se posle saslušanja oseća katastrofalno.

- Posle izjave od tri sata osećam se katastrofalno - naveo je otac dece.

Ceo postupak, kako je advokat oca naveo, odvija se prema zakonu, a u istom postupku se nalazi i otac dece kao oštećeni i osumnjičeni.

- Nisam znao da je u istom postupku i otac kao oštećeni. Mislio sam da su samo deca. Sve se odvija prema zakonu - istakao je advokat.

Na pitanje kako je došlo do toga da video-snimci nasilja nad decom budu uopšte objavljeni, otac je kazao:

- Apsolutno tih saznanja nemam. Jedini koji su imali te snimke su policija i Centar za socijalni rad - rekao je otac nakon čega ga je advokat posavetovao da više ne daje izjave i povukao ga u stranu.

Nakon što je 5. novembra uhapšena zbog toga što je tukla svoju decu, protiv Leskovčanke je podneta krivična prijava za nasilje u porodici. Njoj je tada određena i mera zabrane prilaska i kontakta sa suprugom i decom da bi nakon toga bila ukinuta mera prilaska deci.

Slučaj su Centru za socijalni rad prijavili otac dece i policija.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)