ODREĐEN PRITVOR ZA NEGOTINCA: U kući mu pronađena mrtva devojka, negirao krivicu

Novosti online

09. 11. 2021. u 18:59

D. Ž. (35) iz Negotina određen je pritvor u trajanju do 30 dana, zbog sumnje da je svojoj devojci M. M. (29) omogućio korišćenje opojnih droga u svojoj kući u okolini Negotina, koja je od posledice korišćenja istih preminula.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ЗА НЕГОТИНЦА: У кући му пронађена мртва девојка, негирао кривицу

Foto: Arhiva Novosti/N. Fifić

- Osumnjičeni je saslušan i on je negirao izvršenje krivičnog dela - kaže izvor iz istrage, prenosi Blic.

Navodno su i momak i devojka bili zavisnici od psihoaktivnih supstanci. On je trenutno na odvikavanju i koristio je lek "metadon". Nezvanično, navodno je i devojka koja je preminula, imala terapiju, ali nije bila na metadonskoj terapiji. U kući su pronađeni špric, razne psihoaktivne tablete kao i prazne bočice metadona.

- Da li je uzela metadon ili ne, budući da su pronađene prazne bočice tog leka, ne možemo znati bez obdukcionog nalaza i naloženo je da se uradi i toksikološka analiza.

Obdukcioni nalaz pokazaće nedvosmisleno od čega je devojka preminula – dodaje izvor.

Da podsetimo, policiju je pozvala majka osumnjičenog, koja je sina uspela da probudi ali ne i devojku. Uhapšeni muškarac je i ranije dovođen u vezu sa narkoticima. Svojevremeno mu je suđeno kao članu kriminalne grupe Agima Isljamija za neovlašćenu prodaju narkotika, ali ga je sud 2010. godine oslobodio optužbi.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)