GORAN DŽONIĆ PROMENIO ODBRANU! Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić saslušan u tužilaštvu

J. Ćosin

23. 10. 2021. u 17:35

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Nišu danas su zbog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca saslušani Goran DŽonić, i još dve osobe za koje se pretpostavlja da su K. M. i A. M. koji su sinoć uhapšeni, a kako saznajemo, DŽonić je promenio svoju odbranu i danas se branio ćutanjem.

ГОРАН ЏОНИЋ ПРОМЕНИО ОДБРАНУ! Осумњичени за убиство породице Ђокић саслушан у тужилаштву

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

On, kako navodi naš izvor, više ne optužuje osobe koje je optužio kao saizvršioce, već se pred tužiocem branio ćutanjem.

Svi se još nalaze kod sudije za prethodni za prethodni postupak, koji treba da donese odluku o pritvoru.

Penzionisani vatrogasac Goran DŽonić osumnjičen je da je kobne noći, 26. septembra, Đokiće presreo na žutom skuteru, koji je policija zaplenila, a kako ih je namamio do sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on usmrtio.

Inače, DŽonić je na sahrani Đokića bio sa ostalim rođacima i prijateljima, a stajao je iza sveštenika koji su čitali opelo, gledajući pravo u tri kovčega.

Kako se saznaje i za vreme potrage za Đokićima DŽonić se pojavljivao ispred Doma kulture u selu, odakle je kretala potraga policije, vatrogasaca i pripadnika snaga bezbednosti i raspitivao se dokle su stigli sa potragom i da li su nešto pronašli.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Privođenje Suzane DŽonić u policijsku stanicu na ispitivanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)