GORAN DŽONIĆ PROMENIO ODBRANU! Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić saslušan u tužilaštvu

J. Ćosin

23. 10. 2021. u 17:35

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Nišu danas su zbog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca saslušani Goran Džonić, i još dve osobe za koje se pretpostavlja da su K. M. i A. M. koji su sinoć uhapšeni, a kako saznajemo, Džonić je promenio svoju odbranu i danas se branio ćutanjem.

ГОРАН ЏОНИЋ ПРОМЕНИО ОДБРАНУ! Осумњичени за убиство породице Ђокић саслушан у тужилаштву

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

On, kako navodi naš izvor, više ne optužuje osobe koje je optužio kao saizvršioce, već se pred tužiocem branio ćutanjem.

Svi se još nalaze kod sudije za prethodni za prethodni postupak, koji treba da donese odluku o pritvoru.

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić osumnjičen je da je kobne noći, 26. septembra, Đokiće presreo na žutom skuteru, koji je policija zaplenila, a kako ih je namamio do sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on usmrtio.

Inače, Džonić je na sahrani Đokića bio sa ostalim rođacima i prijateljima, a stajao je iza sveštenika koji su čitali opelo, gledajući pravo u tri kovčega.

Kako se saznaje i za vreme potrage za Đokićima Džonić se pojavljivao ispred Doma kulture u selu, odakle je kretala potraga policije, vatrogasaca i pripadnika snaga bezbednosti i raspitivao se dokle su stigli sa potragom i da li su nešto pronašli.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Privođenje Suzane Džonić u policijsku stanicu na ispitivanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024